Wij zijn partners van VVE's, aannemers en projectontwikkelaars. Onze ervaring in grote projecten wordt gewaardeerd.

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

CV Ketel Infrastructuur

Ons team staat u bij voor service en advies rond het plaatsen van een CV-ketel en de infrastructuur voor de aanlevering van warmte.

R. Storm en Zoon Installatietechniek levert en installeert niet alleen bij particulieren, maar kent ook een specialisatie in de grotere projecten. Deze grotere project voor kantoorpanden en overig onroerend goed kennen in de beginfase een uitgebreide voorbereiding voor de infrastructuur voor de aanlevering van warmte. Op basis van de ervaring van ons team is het mogelijk om uitgebreid advies te leveren voor de infrastructuur.

Samenwerking

R. Storm en Zoon Installatietechniek heeft ervaring in het samenwerken met makelaars en Verenigingen van Eigenaren (VVE's). Samen met deze partners wordt een inventarisatie gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden om te komen tot een optimale infrastructuur. Na het vaststellen van de infrastructuur wordt een plan van uitvoering opgemaakt om daadwerkelijk over te gaan tot het plaatsen van CV-ketels, radiatoren en overige onderdelen die nodig zijn om het onroerend goed te voorzien van warmte.

Storm en Zoon Installatietechniek - CV leidingen aan laten leggen