We doen alles wat maar met elektra te maken heeft. Buiten. Binnen. Voordelige tarieven!

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

Elektra

De elektra in een woning, kantoor, bedrijfspand of winkel is een belangrijk onderdeel van het gebruik van een ruimte. Het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek is ruim ervaren in elektronische werkzaamheden. Ons team verzorgt voor particulieren en bedrijven het aanleggen van leidingen en de gehele infrastructuur. Ons team werkt in bestaande bebouwing maar ook in nieuwbouwprojecten.

Soorten installatie

Wij installeren de infrastructuur voor energiesystemen als CV-ketels, verlichting, alarmsystemen, toegangssystemen en data- en telecominstallaties. Wij verrichten werkzaamheden in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, wellness en zwembaden als droge ruimtes als verblijfsruimten, keukens en kantoorruimtes. Ons team werkt met de juiste materialen en gereedschappen. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatie- en verlichtingstechniek.

Materialen

R. Storm en Zoon Installatietechniek werkt alleen met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Het werken met elektra vereist vakkennis. De oplevering van een nieuw elektrische installatie of infrastructuur dient veilig te zijn voor de eindgebruiker. Na de oplevering verzorgt ons team ook het onderhoud en storingen die optreden na gebruik. In ons assortiment zijn diverse oplossingen voor het uitbreiden van de groepenkast.

Storingsdienst

Krijgt u te maken met een kortsluiting? Dan is het advies om direct contact op te nemen met onze storingsmonteur. Kortsluiting kan leiden tot zeer brandgevaarlijke situaties die onmiddellijk opgelost dienen te worden. Tijdens het gesprek met de storingsmonteur vindt een eerste intake plaats om de storing te achterhalen, waarop de storingsmonteur direct actie onderneemt om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Storm en Zoon Installatietechniek - Electricien elektra Den Haag Leidschendam Voorburg