Een nieuwe CV Ketel aanschaffen? Eerst ons even mee laten denken! Een zekerheid voor de juiste keuze. 

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

Nieuwe CV Ketel

Heeft u al een keuze kunnen maken voor een nieuwe CV Ketel? Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is om een cv ketel te kiezen. Tegenwoordig bestaan er bijna geen slechte ketels meer. Bijna geen. Op basis van onze ervaringen met de diverse merken hebben wij een selectie gemaakt van de merken met de beste resultaten. De vervolgstap is de juiste ketel kiezen voor uw woon- of kantooromgeving. Wij als R. Storm & Zoon Installatietechniek begeleiden u bij de aankoop en installeren uiteindelijk voor u de cv-ketel.

Wat moet ik kiezen?

Dat klinkt direct, maar eigenlijk moet u de keuze aan ons overlaten. Op basis van uw situatie maken wij een selectie van de ketels die geschikt zijn voor uw omstandigheid. Met een goede (technische) motivatie blijft er voor u slechts een ding over: Met een vertrouwd gevoel de keuze bevestigen.

De keuze van een ketel is van veel afhankelijk. Energiebesparing, een hoog rendement en milieuvriendelijk zijn toch wel de kernwoorden voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Zo zal een HR-ketel (Hoog Rendement) maar liefst 90% van de energie omzetten in warmte. Maar de HR Ketels zijn ook weer te verdelen in combiketels. En een HR-ketel kent zogenaamde condensafvoer, waarvoor een rioolaansluiting weer nodig is. Mocht een HR-ketel geen uitkomst zijn, dan zijn er nog diverse VR-ketels (Verbeterd Rendement) in het assortiment beschikbaar. En mocht er een ketel zijn gevonden, dan is de volgende vraag om te beantwoorden hoeveel capaciteit en vermogen de ketel dient op te leveren. En hoe zuinig is deze ketel dan?

Kortom: Een specialist voor het uitzoeken van de juiste CV-ketel is zeker geen overbodige luxe. Samen met u maken we een inventarisatie van uw leef- of woonomgeving en zoeken er de geschikte ketel bij.

Storm en Zoon Installatietechniek - Nieuwe CV-Ketel Voorburg Leidschendam Den Haag