Ja, de CV Ketel is belangrijk. Maar die radiator en leidingen mogen ook echt wel speciale aandacht hebben. 

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

Radiator vervangen

Het transportmiddel voor warmte in huis is water. 24 uur per dag wordt warm water via de leidingen naar de radiatoren gevoerd. Uiteindelijk gaat het afgekoelde water weer terug naar de cv-ketel. Dit transport van water is zeer belangrijk voor de temperatuur in uw huis of bedrijfspand. Een radiator wordt dan ook wel een verwarmingselement genoemd. Niet onbelangrijk om uw leidingen en de radiatoren goed te onderhouden en eventueel tijdig te vervangen. Op zoek naar iets speciaals? Wij zijn exclusief leverancier van Jaga, Radson en Zehnder.

Waarom door de vakman?

In de praktijk komt ons team veel werk tegen van doe-het-zelvers. Op zich geen probleem, maar het onderhoud van leidingen en de radiator is echt vakwerk. Lekkages met enorm gevolgschades aan het huis of het bedrijfspand worden hiermee voorkomen. Goed onderhoud van uw leidingen, aansluitingen en de radiator is essentieel. Ook het vervangen van een radiator dient vakkundig te gebeuren, daar de aansluitingen precies moeten aansluiten op de bestaande infrastructuur.

Werkzaamheden

Het team van R.Storm en Zoon Installatietechniek voert vakkundig de werkzaamheden uit die horen bij het repareren en / of vervangen van leidingen, aansluitingen en radiatoren Ons team werkt alleen met hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo kent uw CV-installatie een elektronisch systeem. Bij het repareren en / of vervangen dient u de CV-installatie uit te schakelen. Dit dient vakkundig te gebeuren om schade aan het systeem te voorkomen. De specialist van R. Storm en Zoon Installatietechniek zorgt uiteindelijk voor een perfecte wateraansluiting en ontluchting van het systeem. Een perfecte verspreiding van warmte door uw huis of kantoor is een feit, inclusief energiebesparing!

Storm en Zoon Installatietechniek - Nieuwe radiator Leidschendam Voorburg Den Haag