Meest gevraagd: Een lagere energierekening. En toch meer warmte in huis en kantoor. Vraag inspectiebezoek aan. 

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

CV uitbreiding

Het kan voorkomen dat u in huis of kantoor slechts op enkele plekken centrale verwarming heeft. Het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek verzorgt de uitbreiding van de centrale verwarming. Een nieuwe cv-ketel geeft mogelijkheden het gehele pand te voorzien van nieuwe leidingen en aansluitingen. Radiatoren zullen op strategische plekken worden geplaatst zodat er een optimale warmtevoorziening ontstaat.

Beschikt u over een bestaande cv-ketel dan zal het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek samen met u de mogelijkheden van de huidige cv-ketel doornemen. Aan de hand van deze inventarisatie kan er gericht worden gewerkt aan het plaatsen van radiatoren. Bij het uitbreiden van de cv-installatie informeert het team u ook over de mogelijkheden van thermostaten en de nieuwste technieken op energiebesparing.

Inspectiebezoek

Een adviseur van R. Storm en Zoon Installatietechniek maakt met u een afspraak om de locatie te bekijken. Dit bezoek zal bestaan uit een inspectie van de locatie met als doel het bekijken van de huidige mogelijkheden tot uitbreiding dan wel een aanvullend advies om de uitbreiding zo optimaal mogelijk uit te voeren. Het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek werkt volgens de laatste normen voor de branche en werkt zoveel mogelijk met het doel energiebesparend te werk te gaan voor de opdrachtgever.

Storm en Zoon Installatietechniek - CVketel offerte Den Haag Leidschendam Voorburg