Dit is pas heerlijk. Een warme vloer. Door het hele huis. Of de badkamer. Of enkele kamers. Een genot! 

Ojee! De CV ketel geeft een storing.

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij wellicht al het probleem verhelpen.

Welke CV ketel moet ik kopen?

Niet verder over nadenken, maar ons even een mailtje sturen. Wij geven u een gepast advies welke CV ketel de beste keuze is.

Brrrrr! Koud water uit de kraan!

Ja, dat kan allerlei oorzaken hebben. Bel ons 24-uurs nummer bij problemen met de CV ketel. Weer snel warm water in huis.

Help! Ik zoek een loodgieter!

Die heeft u gevonden. Een echt traditioneel Nederlands loodgietersbedrijf. Maak eens kennis!

Vloerverwarming

Het team van R. Storm en Zoon Installatietechniek is gespecialiseerd in vloerverwarming. Ongeacht de oppervlakte van de ruimte waar de vloerverwarming dient te komen liggen. Alvorens over te gaan tot het aanleggen van vloerverwarming adviseren wij u goede informatie in te winnen. Op het internet vindt u veel informatie over vloerverwarming, echter niet alle informatie die u op internet vindt is kloppend. Op onze website zult u dan ook geen uitgebreide informatie vinden over vloerverwarming, maar slechts een uitleg wat wij voor u kunnen betekenen. Nogmaals, een vloerverwarming aanleggen is echt vakwerk.

Onze informatie over vloerverwarming

Na het aanleggen van vloerverwarming is uw vloer één grote geïntegreerde radiator. Het doel is een zo gelijkmatig mogelijke vloertemperatuur. Bij goed geïsoleerde huizen en bedrijfspanden is een extra radiator niet nodig. Is een huis of bedrijfspand minder goed geïsoleerd, dan zullen er ondersteunende radiatoren te dienen geplaatst. Ons team informeert u voor het daadwerkelijk overgaan tot de aanleg van vloerverwarming uitgebreid over energiebesparende oplossingen. Het aanleggen van vloerverwarming kent bepaalde eisen. Speciale slangen, speciale ondergronden, maximale watertemperaturen, beveiliging door thermostaten, afstand van vloerbuizen. Dit zijn slechts enkele onderdelen die van belang zijn bij het plaatsen van vloerverwarming.

Storm en Zoon Installatietechniek - Vloerverwarming Den Haag Leidschendam Voorburg